Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.02.2010 18:46 - ХОМОПРИКАЗКА ЗА ЛЕКА НОЩ
Автор: rstantchev Категория: Новини   
Прочетен: 1354 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 17.02.2010 19:04


Или как от адския студ на Антарктика два пингвина взели, че обърнали резбата. Не само това, ами успяли да си осиновят пингвинче, допринасяйки така за обгрижването на общността.

Наскоро в САЩ излезе илюстрована детска книжка, разказваща за „нежната” история между два пингвина гейове, които си осиновили бебе.

 

Два пингвина гейове си осиновили пингвинче. Дотук добре, но проблемът е, че тази розова история е сюжета на детската илюстрована книжка „And Tango Makes Three”. Излязлата наскоро книжка в САЩ предизвика остри реакции към Американската Библиотекарска асоциация. В поне 11 щата са регистрирани официални възражения, които настояват за забрана върху издаването, или поне книгата да бъде изложена в отдели за „възрастни”.

Я сега си представете как под натиска на либералните политици в Европа, тази книжка влезе в задължителната следучилищна подготовка, което ще предполага родителите да запознаят децата си със съдържанието й. Вариантът е песимистичен, но не и невъзможен, при продължаващата тенденция да се толерират под формата на човешки права всякакви отклонения.

          Ето как би протекло едно  прочитане на такава приказка за лека нощ в някое средностатистическо българско семейство.

          „Имало едно време един татко пингвин, който решил да създаде семейство с един друг татко пингвин.”

-         Ама нали семейство значи татко и мама, каза детето

-         Е, те са специално семейство. Вече има и такива – отвърна бащата

-         Ами как ще си имат пингвинче – продължи детето. На нас в училище ни казаха, че за да стане бебе, трябва мъж и жена, а те са двама татковци.

-         Именно затова татковците пингвини решили да си осиновят едно пингвинче, чиито родители наскоро били изядени от косатката. Бедното сираче се скитало само в пущинака, гладно и без подслон. И благородните татковци, дето не можели да си имат пингвинче, го взели под своя закрила и го отгледали.

-         Добре бе тате, ами като има двама татковци, то на кого ще вика мамо?

-         Не му трябва да вика мамо на когото и да е, нали си има двама татковци.

-         Ами ако пингвинчето е женско и като порастне, откъде ще взема пример, кой ще го учи как да се държи като жена?

-         Пингвинчето татковото, е било мъжко и както е тръгнало и то май ще си направи семейство с друг мъжки пингвин.

-         Ама така и то няма да може да си има дете. И то ли ще си осинови някое бездомно пингвинче?

-         Разбира се, и така ще помага на пингвинското общество в отглеждането на малките, което, както пише в учебника, си е нещо благородно.

-         А бе, тате, ами то така един ден всички пингвини ще направят такива семейства и тогава кой ще ражда малки?

-         Спокойно сине, природата и за това е помислила. Ще има една специална група пингвини, чията цел ще бъде само да раждат пингвинчета, та да могат семейства от двама татковци или две майки да си имат мънички.

-         Добре де, ами ако всички осиновени пингвинчета си направят хомосемейство и групата от раждащите татковци и майки един ден измрат всичките, то няма да има повече пингвини.

-         Е, ти пък сега, много се задълба. Все ще му намерят цаката. Сигурно ще отидат при тюлените и ще започната да си осиновяват тюленчета.

-         И тюлените ли ще започната да си правят семейства от двама татковци или две майки?

-         Ами да, и накрая цялата земя ще бъде от такива семейства.

-         А бе, тате, че то накрая всички животни ще измрат като няма кой да ражда.

-         Да бе, да се надяваме, че накрая тия пингвини ще се освястят и започнат да правят нормални семейства от мъжки и женски. Хайде, заспивай, и утре ако учителката пак подхване темата за хомосемействата, да си мълчиш. Защото ако започнеш да я контрираш, както с мен тази вечер, току виж ме е привикала да обяснявам защо те възпитавам в ксенофобия към обратните. А ако нямам късмет, може и да ме осъдят за нетолерантност към малцинствените групи. Аман бе, тия обратни не само че влязоха в образованието, ами и сега съм задължен да чета на детето си за лека нощ приказки за пингвини-резбари.


ПОДОБНИ СТАТИИ:

И с т и н а т а: Какво донесоха хомосексуалните бракове

Защо има ДЕПРЕСИЯ ПРИ ХОМОСЕКСУАЛИСТИТЕ ?




Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: rstantchev
Категория: Новини
Прочетен: 62396
Постинги: 18
Коментари: 39
Гласове: 103
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031